De Houten Steigers in de havens van Colijnsplaat zijn voor het dorp een belangrijk stukje cultureel erfgoed. De Houten Steiger in de jachthaven dreigde in de 1e week van januari 2009 te worden gesloopt. Wij zijn van mening dat de houten steigers als nautisch monument zeer beeldbepalend zijn voor het aanzien van de haven en onverbrekelijk verbonden met de ontwikkeling en historie van Colijnsplaat, het Oosterscheldegebied en de Deltawerken.

Tot het behoud van de houten steigers in de haven van Colijnsplaat is de “Stichting behoud steigers haven Colijnsplaat” in het leven geroepen. De stichting heeft als brede doelstelling het behouden en onderhouden van het maritiem erfgoed in de haven van Colijnsplaat.

Met uw steun kunnen de steigers behouden blijven. Word daarom vriend van de stichting. Jaarlijks organiseren we voor de vrienden van de stichting de “Houten Steiger Dag” en gaan de steigers op met veel gezelligheid, een hapje, een drankje en muziek. Zo blijft u betrokken bij het wel en wee van onze mooie steigers en houden de vrienden op een leuke en originele manier contact met elkaar.

Voor een bedrag vanaf minimaal € 15 Euro per jaar kunt u vriend worden. De meest gedoneerde bedragen zijn € 25,- en € 50,- maar hoger mag natuurlijk ook...

Word vriend van de stichting!
Uw naam *
Uw e-mailadres *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer
Uw jaarlijkse donatie *
Eventuele toelichting
Captcha: Anti-Spam Neem de code exact over in het tekstveld er onder.
Voor een andere code, klik op het plaatje.
CAPTCHA image
 
* Verplicht

Random Foto's