SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Nieuws > Steigers blijven behouden!
Steigers blijven behouden!
Gepubliceerd door Hendrikjan op 2009/1/30 (3164 keer gelezen)
Tijdens de raadvergadering van de gemeente Noord-Beveland gehouden op 29 januari 2009 is het besluit genomen om de steiger in het westelijke havendeel te behouden en te gaan restaureren. De stichting is zeer ingenomen met dit besluit!

Tijdens de raadvergadering lieten de raadsleden zich in zeer positieve zin uit over de wijze waarop dit nieuwe besluit tot stand is gekomen. Door de inbreng van de stichting ontstond een nieuwe situatie waardoor het mogelijk werd het eerdere besluit te heroverwegen. Dank werd uitgesproken voor de inspanningen van de wethouder en de ambtenaren. De raadsleden spraken ook hun waardering uit voor de wijze waarop door de stichting werd onderhandeld om uiteindelijk de steigers voor Colijnsplaat te kunnen behouden.

Na de raadsvergadering werd een (klein) glaasje champagne geschonken om samen met het college en de raadleden dit mooie succes te vieren!
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel