Geslaagde nieuwjaarsreceptie
Categorie : Nieuws
Gepubliceerd door Admin op 2009/1/9
Woensdag 7 januari vond in de gemeenteloods op de Cruijckelcreke de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats van de gemeente Noord-Beveland. Het thema voor de receptie was het "toerisme op Noord-Beveland" en menige stichting en ondernemer gaf hieraan zijn bijdrage. In een ontspannen en informele sfeer konden bestuurders en burgers met elkaar bijpraten. Speciaal voor deze gelegenheid had de gemeente de loods om laten toveren tot een Steigerachtige omgeving.
Dit bood een fantastisch uitzicht op strand en zee en boven de menigte cirkelden tientallen Steiger-kokmeeuwen, als een soort gieren op zoek naar lekkere hapjes. De stichting is de gemeente erg erkentelijk voor deze bijzonder actuele entourage!

Onder het genot van heerlijk Noord-Bevelamsvlees en diverse andere hapjes en drankjes zijn er her en der nog wat extra vrienden geworven en is er uiteraard veel bijgepraat. De signalen die ons hebben bereikt zijn erg positief, het wachten is momenteel op formele besluitvorming over de toekomst van de Steigers.